Utdanningsvalg

Her finner du informasjon om arrangementer knyttet til utdanningsvalg.

  • Av Inger Helen Wien
'
Skoleprogrammet VIP - veiledning og informasjon om psykisk helse i skolen - gjennomføres ved Ringerike vgs hvert år i løpet av 1. klasse.
Her kan du lese mer om VIP.
....................................................

VELKOMMEN TIL RINGERIKE VGS I UKE 4 : Mandag 21.1.2019 - torsdag 24.1.2019 

I læreplanen for faget Utdanningsvalg står det at 10. klasse skal bruke en del tid på utprøving av utdanningsprogram. Et ledd i denne opplæringen er praksisdager ved en videregående skole. På praksisdagene skal du delta i aktiviteter knyttet til målene i læreplaner for det utdanningsprogrammet du følger den dagen du er på besøk.

Det er fint om du tar en titt på det utdanningsprogrammet du skal delta på her hos oss (klikk på linken til det programområdet du skal besøke). Her finner du konkret informasjon om opplegget hver dag i uke 4. Pass på at du sjekker for den datoen du skal følge for eksempel idrett eller musikk. Opplegget varierer nemlig noe fra dag til dag.

Alle møter hver dag til skolestart kl.08.15, og siste økt er ferdig kl.13.50. Du får mat i personalrommet i 2.etg. i hovedbygningen, men ta gjerne med vannflaske. De elevene som følger idrett spiser på Hønefoss Arena.

Hvis du har noen spørsmål, så nøl ikke med å ta kontakt med vår rådgiver Morten Hansen på tlf. 32 11 34 16 eller mobil 997 20 930.

Vi håper du får et godt utbytte av dagen(e) hos oss, og ønsker deg lykke til i valget av utdanningsprogram til høsten!

Rådgiver er på M-113 (Auditoriet) kl.11.50 alle dagene. 


PS! Har du valgt Studiespesialisering og skal ha IT så må du ha med egen PC.

 

Timeplan for praksisdager på musikklinjen 2019

Timeplan for praksisdager på idrettslinjen 2019

Timeplan for praksisdager på studiespesialisering 2019

Timeplan for praksisdager på service og samferdsel 2019