Vellykket julearrangement for elever på Alternativ Opplæring

Vi fra 1ssa hadde et arrangement for Alternativ opplæring med mat og aktiviteter 12. desember 2019.

Vi ønsket de velkommen med velkomstbrus, og vi hadde bildekort til hver enkelt av elevene fra Ao som de skulle bruke for å finne plassene sine.

Når alle hadde satt seg ned, så ønsket vi de velkommen og fortalte litt om hva som skulle skje i løpet av dagen. Når det var gjort så begynte vi å servere pølser med brød/lompe, og noen gikk rundt og serverte alle drikke.

Flere fra 1ssa og Ao begynte å synge og danse sammen. Alle hadde en minnerik opplevelse og koste seg mye.

Etter vi var ferdig spist så gikk vi i grupper for å gjøre noen aktiviteter. Disse aktivitetene gikk ut på å pynte pepperkaker og julekuler, som de fra Ao skulle henge på juletreet etter de var ferdig pyntet. Alle pyntet kjempe fine pepperkaker og julekuler.

Til slutt så gikk alle sammen i en ring rundt juletreet og skulle gå rundt juletreet. Vi sang og danset sammen mens vi koste oss mye.

Rett før vi var ferdig så kom julenissen og kom med julegaver til elevene fra Ao.

Vi fra 1ssa koste oss veldig mye og var veldig glade for at vi kunne ha dette arrangementet for Ao.

Tekst og foto: 1SSA

Publisert 30. desember 2019, oppdatert 30. desember 2019.