Varme toner i høstmørket

Det var flott å se at så mange hadde tatt turen til Metodistkirken onsdag den 9. oktober i det hustrige høstværet. Og, heldige var de som fikk oppleve de dyktige musikkelevene og lærerne. Elevene fikk god kontakt med sitt publikum, og høstet velfortjent applaus.

Teknisk arrangør var denne gangen 2MUA, som håpet på å få litt overskudd til klassekontoen sin. 2MUAs Eirik Sjøblom bandt konserten sammen på en glimrende måte med glimt i øyet og gode kommentarer som konferansier.

MUA konsert i Metodistkirken

Fremføring foran et publikum handler nesten like mye om formidling som musikken i seg selv. Alle sang og spilte med stor innlevelse, og spesielt imponerende var det å oppleve 1MUA-elevene på en konseret for første gang.

MUA konsert i Metodistkirken

Vi takker MUA for konsertopplevelsen, og gleder oss til neste konsert med de dyktige diamantene fra musikklinjen!

PS

Flere bilder fra konserten er lagt ut på MUAs Facebook-side.

Publisert 10. oktober 2019, oppdatert 10. oktober 2019.