Stor gjensynsglede

Mandag 11.mai åpnet skolen dørene sine igjen for ordinær undervisning i klasserom i enkelte fag for alle elevene på Vg1 studiespesialisering, musikk og idrett og elever på salg, service og reiseliv.

En glad gjeng med elever fra 1MUA viste tommelen opp, og var ekstra blide fordi de var på skolen igjen. De hadde en blanding av undervisning på skolen og digital undervisning denne mandagen. Det fungerte fint for denne flotte gjengen med musikkelever.

I morgen er det Vg2 sin tur til å møte fysisk på skolen, og onsdag skal avgangselevene i Vg3 dukke opp. Resten av skoleåret er kun et klassetrinn på skolen om gangen fordi smittevernreglene har bestemmelser om avstand mellom hver enkelt elev. Av ulike årsaker er det også vanskelig å gjennomføre undervisning på skolen i noen fag, og i de øktene fortsetter digital undervisning. Detaljerte timeplaner for dagene er lagt ut i en annen sak på hjemmesiden og på its.

Publisert 11. mai 2020, oppdatert 11. mai 2020.