Stemningsfull juleavslutning i Hønefoss kirke

Tradisjonen tro ble det arrangert en frivillig julegudstjeneste i Hønefoss kirke siste skoledagen før juleferien. Guro Bugge Stavik spilte med innlevelse og følelse "Piken med Linhåret" av Debussey som preludium.

Mens forsamlingen sang "Tenn lys" tente Lotte Karlsrud og Jenny Fjellstad de fire adventslysene.

Med akkompagnement på flygel av Ingvild Hasund sang trekløveret Lotte Karlsrud, Rikke Helltun og Jenny Fjellstad julelåta "Fangenes julekveld" av Garness.

Jul2019

Isabell Bjørlo leste med klar røst fra Jesaja 9.

jul2019

Det er en fin tradisjon å høre juleevangeliet i en julegudstjeneste. Henriette Kristoffersen Hjørnstad leste fra Lukas 2 de kjente og kjære ordene.Prost Kristin Moen Saxegaard snakket i sin preken om at det er viktig å kose seg i julen samtidig som vi skal huske julens budskap, og at Jesusbarnet ble født i en stall. Hun ba alle ta vare på hverandre i julen! Prosten har for tiden permisjon for å jobbe på Modum med mennesker som sliter i livet sitt, og vet derfor godt at ikke alle gleder seg til jul.

jul2019

Rektor Bjørn Volleng takket elever og ansatte for høsthalvåret, hvor alle har taklet godt utfordringer med undervisning flere steder i byen i påvente av nye lokaler. Rektor takket de dyktige musikkelevene fra 1MUA og 3MUA og musikklærer Ingvild Hasund for deres bidrag under julegudstjenesten, og han satte ekstra pris på at prosten stilte opp også dette året som hun har permisjon fra jobben sin.

Han ønsket alle sammen en riktig god og velfortjent juleferie.

jul2019

Til postludium spilte Arne Kristian Skagen på bass mens Eli Skotte Hansen sang den koselige julelåta "Have yourself a Merry Little Christmas". Med det hyggelige budskapet kunne alle gå ut i desemberdagen og glede seg over en stemningsfull og vakker juleavslutning med gode musikalske innslag.

De ansatte ønskes velkommen til planleggingsdag fredag 3. januar, mens elevene har juleferie til mandag 6.januar 2020.

Publisert 20. desember 2019, oppdatert 20. desember 2019.