Skoleavslutning med 3STA

Årets skoleavslutninger for Vg3 på Ringerike vgs ble klassevise avslutninger i Metodistkirken uten foresatte. Det ble høydelig med rektors tale, hilsen fra kontaktlærer og elevrepresentant samt musikalske innslag fra musikkelever. Da eksamen ble avlyst i år, kunne rektor i tillegg dele ut vitnemål til alle sammen. Seremonien ble avsluttet med bevertning og litt koseprat før elevene kunne ønske hverandre en riktig god sommer - og lykke til på veien videre!

Lykke til med fremtiden - det kommer til å gå bra!

Rektor kom i sin tale inn på at elevene etter denne dagen skulle huske de tre ordene

1. pytt-pytt (det kommer til å gå bra. Lær av dine feil og gå videre. Husk at etter en oppoverbakke kommer det en nedoverbakke)

2. tikk-takk (tiden går, så ikke stress. Dere har god tid. Hele livet er en læringsprosess)

3. takk-takk (viktigst - vær takknemlig. Vær et godt medmenneske)

Her er noen bilder fra 3STA-avslutningen:

Skoleavslutning 3STA

Publisert 19. juni 2020, oppdatert 19. juni 2020.