Språkelever endelig hjemme igjen etter 14 dagers karantene

Fredag 27.mars ble en gledens dag for gjengen fra Ringerike vgs som hadde vært i karantene på Klækken hotell i 14 dager. Det var dagen for å pakke kofferten for rett og slett å reise hjem! Av 97 elever og 6 lærere som landet på Gardermoen fredag 13. mars etter språktur til Tyskland, Spania og Frankrike, var det 18 elever og 2 lærere som av ulike årsaker ble satt i karantene utenfor hjemmet sitt. De har bodd sammen på Klækken, som har fungert som et slags internat for dem.

Servicen på hotellet har vært svært bra, og både elever og lærere har fylt dagene med digital opplæring og sosiale aktiviteter. Stemningen har vært god, og alle har stått på for å gjøre det beste ut av situasjonen.

Elevene har også hatt mulighet til å være ute i frisk luft. Tror nok flere har blitt litt ekstra kjent i nærområdet rundt Klækken i løpet av karantenetiden.

Heldigvis ble ingen av dem syke, men kunne reise friske og opplagte hjem til sine kjære igjen etter flere ukers fravær fra hjemmet - først utenlandstur og så karantenetiden.

Skolen retter en stor takk til Klækken hotell og lærerne Inger Johanne Alværn og Aud-Hilde Gravermoen for innsatsen for elevene!

Publisert 31. mars 2020, oppdatert 31. mars 2020.