Vakker og stemningsfull juleavslutning

Juleavslutning 2018

Tradisjonen tro ble det arrangert en frivillig julegudstjeneste i Hønefoss kirke siste skoledagen før juleferien. Med vakker klang i kirkerommet sang Viljar med kor den flotte sangen "You Raise Me Up". Umulig å unngå gåsehud når musikkelevene med sin dyktige solist fremførte den sangen som preludium.

Juleavslutning 2018

Guro spilte fiolin på "You Raise Me Up" og gjorde musikkstykket ennå vakrere.

Juleavslutning 2018

Mens forsamlingen sang "Tenn lys" tente Jenny og Patrycja de fire adventslysene.

Juleavslutning 2018August leste med klar røst fra Jesaja 9.

Juleavslutning 2018

Det er en fin tradisjon å høre juleevangeliet i en julegudstjeneste. Eirik leste fra Lukas 2 de kjente og kjære ordene. Prost Kristin Moen Saxegaard snakket også i sin tale om at det er viktig å kose seg i julen samtidig som vi skal huske julens budskap, og at Jesusbarnet ble født i en stall. Hun ba alle ta vare på hverandre i julen!

Juleavslutning 2018

Jenny fremførte den vakre sangen "Til Deg" med god hjelp på flygel, trompet og gitar av Sara, Rikke og Daniel. Sangen formidler et viktig budskap!

Juleavslutning 2018

Ass. rektor Bjørn Volleng takket elever og ansatte for høsthalvåret hvor alle har taklet utfordringer med undervisning flere steder i byen. Han ønsket alle sammen en riktig god og velfortjent juleferie.

Vel møtt til planleggingsdag den 2. januar for ansatte og første skoledag den 3. januar for elever!

Publisert 21. desember 2018, oppdatert 22. desember 2018.