Ungdommens Ringerikskonferanse tirsdag 16. oktober

http://twitter.com/buskerudfoldfylke https://www.facebook.com/buskerudfylkeskommune http://plus.google.com
  • Av Inger Helen Wien

Ringerikskonferansen for næringslivet har vært arrangert flere ganger, så denne har mange hørt om. Nå arrangeres en Ringerikskonferanse for ungdom!

Tirsdag 16. oktober klokken 11:00 starter konferansen i Ringerike kultursenter. Målet er å skape inspirasjon og et større politisk engasjement blant ungdom, for det som skjer lokalt i Ringeriksdistriktet.

 Det vil bli underholdning av lokal ungdom. Musikklinjen ved Ringerike vgs., Ingvild Lindsjørn og den delvis lokale gruppen Mellow vil stå for denne.

 «Nå blir det kun 30 minutter til Oslo» - Knut Sørgaard fra Bane NOR presenterer mulighetene regionen får når Ringeriksbanen kommer i fremtiden.

 «Hvorfor vil Ringerike/ Hønefoss bli en av Norges kuleste og mest attraktive regioner/ byer for ungdommen i fremtiden?» - Kommunestyrerepresentant for Ap, Håkon Ohren vil vise kommunens ambisjoner for det fremtidige Ringerike.

«Hvorfor studere i Oslo, Bergen eller Trondheim når dere kan gjøre det på Hønefoss?» Ringerikingen Max Gythfeldt presenterer Norges nyeste universitet, Universitetet i Sørøst-Norge. Visste du at du nå kan ta universitetsutdannelse i Hønefoss?

«Kule fritidsmuligheter» - Fossen Friluft viser noen av tilbudene de har for de som ønsker å ta i bruk den flotte naturen vi har i Ringeriksdistriktet.

«Hønefoss har noen av Norges kuleste jobbmuligheter» - Tronrud Engineering, Norsk Titanium og FLIR Systems, Kartverket, Økonomiklyngen og Ringerikskraft presenterer kule jobbmuligheter du har her lokalt.

«Fremtidsvisjon for Hønefoss sentrum» - Tronrud Eiendom vil vise oss hvordan Hønefoss og Ringerike kan se ut i en ikke altfor fjern fremtid.

Det er obligatorisk oppmøte for alle Vg3-elevene og Vg2 YF ved Ringerike vgs.


Publisert 10. oktober 2018, oppdatert 10. oktober 2018.