Stemningsfull og høytidelig avslutning for Vg3

  • Av Inger Helen Wien

Avslutningsseremonien på Byscenen i Ringerike kultursenter ble ledet av undervisningsinspektør Mari Solheim på en glimrende måte. Hun loset publikum gjennom kveldens program og introduserte taler og musikkinnslag, før hun leste opp alle elevnavnene på årets avgangskull.

Avslutning Vg3 - 2019

Årets hovedtaler var en tidligere elev fra skolen, Elisabeth Nissen Eide. Hun er utdannet jurist, og har de siste årene jobbet i "Leger Uten Grenser". I tillegg sitter hun i styret i Kronprinsens nettverk for unge ledertalenter, og har etablert organisasjoner som "Spre glede" og "Foreldreløftet" - for å støtte opp om ungdommens klimaopprør.

Elisabeth kom med flere gode råd til avgangselevene, og tok utgangspunkt i sine egne opplevelser. Det er lov å feile, ta omvalg og ikke minst forsøke å være tro mot seg selv og sine egne verdier - er noen stikkord fra talen.

Avslutning Vg3 - 2019

3MUA fortjener en stor TAKK for sine musikalske innslag. Det er ikke uten grunn denne gjengen fikk et karaktergjennomsnitt på sin eksamen i faget Instrument, kor og samspill 2 på imponerende 5,3. 

Avslutning Vg3 - 2019

Rektor Kaia Erlandsen deler skjebne med avgangselevene. Hun begynte sin karriere på Ringerike vgs med å ønske nettopp denne gjengen velkommen til skolen som Vg1-elever, og hun avslutter nå sitt virke ved skolen i det akkurat de elevene er ferdige etter tre år. Hun minnet dem om at det er viktig med kunnskaper og utdanning, men kanskje det viktigste i livet er å nyte det - følg drømmen:) 

Avslutning Vg3 - 2019

Årets tale fra elevene ble en festlig tale, som virkelig fikk fram latteren i salen. Utrolig underholdende og bra godt fremført!

Avslutning Vg3 - 2019

Den viktigste delen av programmet er tidspunktet da alle avgangsklassene i tur og orden kommer opp på scenen for å få sin røde rose og noen velvalgte ord fra sin kontaktlærer. Det er stort å se så mye flott ungdom!

Vi ønsker alle sammen lykke til videre!


Publisert 20. juni 2019, oppdatert 20. juni 2019.