Da klokka klang...

http://twitter.com/buskerudfoldfylke https://www.facebook.com/buskerudfylkeskommune http://plus.google.com
  • Av Inger Helen Wien

Rektor Kaia Erlandsen ønsket alle elevene ved Ringerike vgs velkommen til nytt skoleår mandag 20. august i Hønefoss Arena. Hun fortalte litt om tiden som kommer med bygging og renovering av skolebygningen, og at elevene i en periode nå kommer til å befinne seg på ulike steder. Hun minnet Vg2 og Vg3-elevene om at det er viktig å ta vare på hverandre i skolehverdagen, og ikke minst fokusere på skolearbeid og bruke tid på læringsarbeidet. Rektor håper russetiden for Vg3 blir en fin periode uten at feiringen går ut over innsatsen på skolen. Hun la til at Ringerike vgs er en skole med nulltoleranse for mobbing, vold, diskriminering og trakassering.

Årets nye elever i Vg1 ble tatt imot av rektor med noen strofer fra den kjente barnesangen "Da klokka klang, så fort vi sprang..." av Margrethe Munthe. Hun sa til førsteklassingene at på Ringerike vgs er det lov å være seg selv, og viste til at hun stilte barbent i bringebærrød kjole første skoledag!

Skolen er en del av Kunnskapskolen Buskerud, som har som motto "Grip muligheten".  Rektor ba elevene gripe muligheten og oppnå gode resultater gjennom læringsglede og motivasjon. Hvis alle tar godt vare på hverandre og møter hverdagen med en posistiv innstilling, er skolen et godt sted å være.

Hvert klassetrinn møtte opp med sine kontaktlærere i Hønefoss Arena. Først ut var Vg3 og Hverdagslivstrening:

Første skoledag 20.08.18

Første skoledag 20.08.18

Så kom Vg2-trinnet:

Første skoledag 20.08.18

Og til slutt skolens nye elever i Vg1:

Første skoledag 20.08.18

Det er ikke bare elever som er klare til skolestart. Kontaktlærerne  gleder seg til å møte klassene sine. Her er noen av dem som skal ha Vg3, Vg2 og Vg1 i skoleåret 2018-19:

Første skoledag 20.08.18

Første skoledag 20.08.18

Første skoledag 20.08.18


Publisert 20. august 2018, oppdatert 20. august 2018.