Besøk fra Trøndertun folkehøgskole

Stor stas å få besøk av fjorårets 3MUA-elevene Gard og Vegard, som dette skoleåret går på Trøndertun folkehøgskole. På folkehøgskolen møtte de flere unge musikere, og sammen med fire til startet de bandet Piknik. Piknik er nå på en turne for å markedsføre Trøndertun fhs, og fredag 15. mars fikk musikkelevene ved Ringerike vgs besøk.

Slagordet til Trøndertun er "Drøm på alvor". De mener de er Norges fremste rockeskole med Norges flotteste fasiliteter for dans og rytmisk musikk. Skolen har ukentlig besøk av nasjonale og internasjonale artister, ifølge brosjyren gutta i Piknik delte ut.

Til ære for fotografen spilte gutta en låt før elevkonserten. Det var fullt trøkk og mye energi! Ingen tvil om at denne gjengen har en fremtid som musikere.

Publisert 15. mars 2019, oppdatert 15. mars 2019.