Besøk fra Agder folkehøgskole

Det er stor stas når tidligere elever kommer på besøk til gamleskolen sin. Torsdag 21. mars dukket Solveig Nyhus opp sammen med sitt band. Hun går dette skoleåret på Agder folkehøgskole i Søgne på jazzlinjen der.

- Du har virkelig utviklet deg fra å være en trommeelev til å bli en dyktig trommis, sa hennes hovedinstrumentlærer på videregående til Solveig. Sammen med medelever holdt de en flott konsert med svingende jazzrytmer. En glede å høre på!

Studentene anbefalte videregående elevene å begynne på en folkehøgskole, og fortalte med glød i stemmen om Agder folkehøgskole og tilbudene der. De som er interessert å sjekke ut mer kan se på skolens hjemmeside: www.agder.fhs.no

I brosyren fra skolen står det om jazzlinjen "Do what You love. Love what you do" . Det var tydelig at de unge musikerne som besøkte Ringerike virkelig elsket det de holdt på med, så de hadde valgt riktig linje på folkehøgskolen.

Publisert 22. mars 2019, oppdatert 22. mars 2019.