Topp plasseringer for skolens ungdomsbedrifter på fylkesmesterskapet i Skien

http://twitter.com/buskerudfoldfylke https://www.facebook.com/buskerudfylkeskommune http://plus.google.com
  • Av Inger Helen Wien

Onsdag 14.03 deltok 10 ungdomsbedrifter og 46 elever fra Ringerike VGS på fylkesmesterskapet for Ungdomsbedrifter i Skien. Elevene er fra studiespesialisering Vg2 med programfaget Entreprenørskap. Bedriftene fra vår skole heter InCase UB, Det lille ekstra UB, Feel Safe UB, AdaptSkrt UB, Lock IT UB, Søtt og godt UB, Eye Candy UB, Glacesories UB og Uniscarf UB.

Noen kategorier ble forhåndsjuryert i hvert fylke og InCaseUB vant 1. pris for beste markedsføring, som ble utdelt på TIBE reklamebyrå i Drammen før selve messen. På selve fylkesmessa mottok InCase 2. pris for beste salgs-og servicebedrift og 2. pris i Bærekraftsprisen. De ble også kåret til topp 5 i beste utstilling. InCase har også vunnet billett til Norgesmesterskapet for ungdomsbedrifter i april. «Det lille ekstra UB» ble også topp 5 i kategorien beste forretningsplan og «InCase UB» var topp 5 i beste reklamefilm. «Det lille ekstra UB» ble også kåret til 2.pris for beste sosiale entreprenørskap. Og topp 5 i Beste ungdomsbedrift !

Fylkesmesterskapet for Ungdomsbedrifter er en møteplass og en salgs- og markedsføringsarena for Ungdomsbedrifter i Buskerud, Telemark og Vestfold. Rundt 1000 elever representerte sine 200 Ungdomsbedrifter for å fortelle om læringen gjennom UB, samtidig som de deltar i opptil 15 forskjellige kategorier, som juryeres av representanter fra arbeidslivet.

 

Tekst: Tove Engesvik


Publisert 15. mars 2018, oppdatert 20. mars 2018.