Minikonsert i sangsalen ga mersmak

http://twitter.com/buskerudfoldfylke https://www.facebook.com/buskerudfylkeskommune http://plus.google.com
  • Av Inger Helen Wien

Fredag 23. februar var de som fant veien ned i skolens sangsal heldige. I lunsjen den dagen var det minikonsert med elever fra Universitetet i Agder. Flere tidligere musikkelever fra Ringerike vgs går nå i Kristiansand, og en av dem er Anne Ingrid Tangen Kiær.

Bandet "About you" åpnet med Nora Legrand på vokal, Auver Gaaren på tangenter, Mathias Steffensen på bass, Øystein Wangen på gitar og Andreas Skorpe på trommer. Med vakker klang i stemmen fremførte Nora flere låter som fikk publikum til å ønske seg mer av de dyktige musikkstudentene.

Anne Ingrid Tangen Kiær fortalte nåværende musikkelever i salen at hun også hadde gått på musikklinja her for 5 år siden. Nå holder hun på med masterstudier i utøvende musikk ved UiA.

- Vi spiller alternativ pop, litt rocka og litt jazza, fortalte hun. Den dyktige musikeren hadde skrevet alle tekstene og det meste av melodiene selv.

Anne Ingrids band heter KIÆR og består foruten av henne selv på vokal av Øystein Heide Aadland på tangenter, Auver Gaaren på tangenter, Martin Utby på trommer og Mathias Steffensen på bass. I sangsalen var også Nora Legrand med på vokal.

"Vi vil fortsette å vandre" er tittelen på ei låt bandet nettopp har spilt inn. Og, nettopp det håper publikum at de vil - for maken til hørbar og vakker musikk skal du lete lenge etter. Nydelig fremført med innlevelse og variasjon i uttrykket.

Hvis DU gikk glipp av minikonserten i sangsalen, så kom deg en tur til Bassgarasjen lørdag 24. februar. Fra kl 20.00 er det konsert der hvor disse to bandene opptrer.


Publisert 23. februar 2018, oppdatert 23. februar 2018.