To timers fyrverkeri på "Den STORE bandkonserten"

  • Av Inger Helen Wien

Musikklinjen på Ringerike vgs har fått ry som en meget god skole for elever som vil utvikle sitt talent som utøvende musikere. Torsdag 11. mai inviterte alle MUA-elevene og lærerne i faget samspill til "Den STORE bandkonserten" i BassGarasjen i Ringerike Kultursenter. For en fullsatt sal viste elevene sine musikalske talenter, til glede for langt flere enn bare morshjertene i salen.

Sanglig og instrumentalt bød konserten på låter med trøkk som fikk det til å rykke i rockefoten, og mer melankolske sanger som gikk rett i hjerterota. Alt presentert med overbevisende musikalsk sikkerhet og uttrykksglede.

Det ble en forrykende konsert utmerket bundet sammen av kveldens konferansier Sebastian Simensen, som sammen med lærer Erik Anti hadde funnet på artige bandnavn til alle som opptrådte. Det var gøy!

Her er bilder fra konserten:

 

To blide sanglærere Ingvild Hasund og Kenneth Bekkemoen var for anledningen billettselgere, og kunne glede seg over stort fremmøte på konserten.

Ingen god konsertopplevelse uten god lyd. Det sørget Ivan Makedonov for.

Ringerike vgs samarbeider med Hønefoss vgs på flere områder. Et samarbeidsområde er mellom musikklinjen og medie- og kommunikasjon. Medieelevene til lærer Egil Granum jobbet med flerkameraproduksjon og tok opp hele bandkonserten. Den legges snart ut på YouTube!

En av elevene hadde bursdag 11. mai, og hun ble behørig feiret med hurrarop fra scenen og bursdagssang på bakrommet;) Den glade jubilant heter May-Iren Kårbø.

Konferansier Sebastian roste de dyktige lærerne elevene har i faget samspill. Erik Anti, Jørn Atle Støa, Trond Lien, John Neufeld og Remi Fagereng har gjort en formidabel jobb, og fått fram det beste i elevene sine. Alle sammen har god grunn til å være fornøyde etter fremføringene på "Den STORE bandkonserten".


Publisert 12. mai 2017, oppdatert 12. mai 2017.