Stemningsfull konsert i Fengselet

http://twitter.com/buskerudfoldfylke https://www.facebook.com/buskerudfylkeskommune http://plus.google.com

Heldig var den som valgte å tilbringe litt kveldstid som publikummer i Fengselet tirsdag 21. februar. Elever fra musikklinjen holdt en stemningsfull og god konsert der den kvelden. En trøst til de som ikke var tilstede er at elever fra medier- og kommunikasjon ved Hønefoss vgs filmet hele konserten. Den legges snart ut på YouTube :)

Kveldens konferansier var Sebastian Simensen fra 2MUA. Han loset publikum igjennom med glimt i øyet og gode introer. Sebastian minnet også om at vår kjære Kong Harald hadde bursdag den 21. februar. Kongen fyllte hele 80 år den dagen.

Zosia fra 2MUA startet konserten med låta "Gravity", som hun fremførte med glans.

En fin låt med et godt budskap ble sunget av dyktige Ida Sofie fra 1MUA, nemlig sangen "People help the people".

Kanskje noen i salen kjente seg igjen i Odas låt "Baby I`m a fool"? Oda går i 1MUA.

May Iren fra 3MUA ble akkompagnert av sin sanglærer Kenneth Bekkemoen da hun med  god innlevelse gledet publikum med "Better Place".

Sigurd fra 3MUA viste at også gutter kan synge! Han hadde valgt låta "Starlight" denne kvelden.

"Say something - a great big world" var en sang som passet perfekt til Vetle i 2MUA.

En fin duo med Vetle og Ragnhild, begge fra 2MUA, gledet de fremmøtte med sangen "This is gospel". Sanglærer Ingvild Hasund fikk det til å svinge med sitt akkompagnement!

Ragnhild fra 2MUA hadde valgt låta "It`s over isn`t it" for sitt solistnummer.

Emily og Lotta fra 2MUA hadde begge to lyst til å synge "Take it with me" på Fengselskonserten. Det endte med en vakker duett, som gikk rett hjem hos publikum.

Thea fra 1MUA hadde valgt låta "Misty"  og fremførte på eksemplarisk vis.

En sjarmerende trio fra 1MUA gledet publikum med den flotte sangen "Emmylou". Jenny og Ruth Synnøve sang mens Viljar akkompagnerte på gitar.

Det er alltid en opplevelse å høre Nicolay fra 2MUA synge! Han fremfører med innlevelse og god mimikk. På denne konserten hadde Nicolay valgt sangen "Waiting game".

Et flott innslag i konserten var det nyetablerte bandet "Benny and the Bunny Experience". Bandet består av Lasse fra 1MUA på trommer, Christoffer fra 3MUA på bass, Haakon og Olav (tidligere MUA-elever) fra Trøndertun folkehøgskole på henholdsvis sang og piano. De spilte låta "Under Water" av Mika. Gleder oss til å høre mer fra bandet!

Viljar fra 1MUA kan mer enn å spille gitar. Han er også en god sanger, og viste det i fremføringen av "Everything" av Michael Buble.

Ingeborg i 1MUA er en av diamantene på musikklinjen. Hun viste hvilken dyktig musiker hun er da hun sang seg inn i sjelen til publikum med låta "Blue" av Joni Mitchell.

Konserten ble avsluttet med to stjerner fra 1MUA og 2MUA som har funnet ut at de liker samme sang. Liv Johanne og Thomas er scenevante og trygge og fremførte med sikkerhet og sangglede låta "Falling slowly" av Glen Hansard.

Takket var Tarjei fra 2MUA med assistanse fra Liv Johanne fikk alle musikerne god lyd.

Medieelever fra medier- og kommunikasjon på Hønefoss vgs jobbet sammen med sin lærer Egil Granum med å ta opp konserten. De lager en flerkameraproduksjon, som blir mikset på bakrommet mens konserten skrider fram.

Dette er et eksempel på et godt samarbeid mellom de to videregående skolene hvor medieelevene får trening i konsertopptak, og musikkelevene kan se hele konserten i ettertid.

Takk til 2MUA som er teknisk arrangør på alle Fengselskonsertene! Takk til sanglærerne Ingvild og Kenneth, som begge to akkompagnerte sine elever!

STOR TAKK til alle musikkelevene som bidro til å gjøre konserten så stemningsfull og god! Nå gleder vi oss til filmen!

Publisert 22. februar 2017, oppdatert 22. februar 2017.