Stemningsfull julekonsert i Fengselet

  • Av Inger Helen Wien

Musikkelevene på Ringerike vgs har hatt en travel høst med mange små og store konserter. De har vist lokalsamfunnet hva de er gode til, nemlig formidling av musikk til alle aldersgrupper. Fra besøk i barnehage til store konserter i to kirker med publikum i alle aldre, har elevene vist at de kan tilpasse repertoaret etter hvilket publikum de skal opptre for.

Tirsdag 13. desember fikk publikum  Lusekatter (bakt av Otilie i 2MUA!) da de kjøpte billett, så mange blide fjes satte seg i Fengselets konsertsal klar til første innslag på programmet med kake i hånden. Perfekt start!

Det ble en stemningsfull konsert med kjente og kjære sanger godt formidlet av musikklinjens mange talenter. Et høydepunkt var Sebastian på tuba i spennende samspill med gitarlærer Kjetil. Siste låt må også nevnes da bandmedlemmene med glimt i øyet fremførte med latter og glede og innøvde armbevegelser.

Den fullsatte salen med publikum viste med stående applaus at de satte pris på konserten, og gikk glade og fornøyde ut i desemberkvelden - kanskje noen nynnet på den siste låta på vei hjem....

Bildene er tatt av medieelev Håkon Bekken.


Publisert 14. desember 2016, oppdatert 14. desember 2016.