Publikum i Beat for Beat

  • Av Inger Helen Wien

Mandag 16. januar fylte musikk- og medieelever de fleste publikumsplassene i studioet hvor Beat for Beat spilles inn. Ekstra stas for 1MUA-elevene å se sine kontaktlærere Erik Anti og Trond Lien i aksjon i husbandet til Beat for Beat.

Publikum ble ført inn på rød løper til sine plasser bak bandet, og en glad kar begynte med oppvarmingsøvelser. Med store deler av musikklinja på plass, var det ikke vanskelig å få gjengen til å gi lyd fra seg både i allsang og klapping. Det fungerte så bra at publikum fikk ros for sitt glødende engasjement.

 Beat for beat er snart inne i sin 18. sesong. For andre år på rad er det Atle Pettersen som har rollen som programleder for dette tradisjonsrike programmet. Mange ville ta bilder sammen med den populære og dyktige programlederen etter at opptakene var i boks. 

  Artistene denne mandagskvelden var Anette A. Larsen og Karianne Kjærnes på det ene laget, og Staysman og Lazz på det andre laget.  Det ble et par humørfylte timer i studio hvor artistene gjettet på låter og gjorde diverse sprell.

Programmet sendes senere på våren. Her kan det ikke røpes hvem det var som gikk av med seieren;)

 


Publisert 18. januar 2017, oppdatert 18. januar 2017.