Nyttige praksisdager for 10. klasse

  • Av Inger Helen Wien

De fire første dagene i uke 4 har skolen besøk av distriktets 10. klassinger. De er ute i praksisdager, et ledd i prosessen som skal føre til valg av utdanningsprogram på videregående.

Alle ungdomsskoleelevene skal besøke to utdanningsprogram denne uken, og så blir det valgets kval - hva skal de velge til høsten?

Vår skole tilbyr utdanningsprogrammene studiespesialisering, idrett, musikk og service og samferdsel..

På musikklinjen har gjestene fra ungdomsskolen fått en smakebit av fagene samspill, formidling, kor og dans/drama. Hver dag har samspillgruppene i 2MUA holdt en minikonsert for 10. klassingene til stor glede for de fremmøtte. Her fikk de oppleve spilleglede og trøkk!

Tydelig å se at musikkelever koser seg på skolen:)

På studiespesialisering fikk ungdomsskoleelevene en blanding av fag som kjemi, fysikk, biologi, politikk, sosiologi, psykologi, sosialkunnskap, matematikk, engelsk, IT og medie- og informasjonskunnskap. I sistnevnte fag fikk 10. klassingene en praktisk oppgave i fotografering. Det var gøy!

Vi håper alle 10. klassingene får et par nyttige dager på Ringerike vgs, som hjelper dem i valget av utdanningsprogram i videregående. Lykke til med valget!


Publisert 25. januar 2017, oppdatert 25. januar 2017.