Ny rektor ønsket velkommen til skolestart 17. august

  • Av Inger Helen Wien

Rektor Kaia Erlandsen ønsket de nye elevene i Vg1 velkommen til Ringerike vgs første skoledag. Hun fortalte elevene at hun kom til Hønefoss for halvannen uke siden, og kjente ikke et eneste menneske her. På kort tid har hun fått mange nye venner, så hun beroliget de unge med at på denne skolen er det godt å være. Dette er en skole med nulltoleranse for mobbing, rasisme og fusk.

Rektor Kaia understreket hvor viktig det er å tenke på skolen og skolearbeidet som en jobb. På jobben møter du opp hver dag hvis du ikke er syk og yter det beste du kan. Det er viktig å trives, så hun ønsket alle sammen et godt år med klassekamerater og lærere.

- Jeg gleder meg til skolen fylles av latter og glede, sa hun.

En flott gjeng med ungdommer venter spent på hvilken klasse de skal gå i. Dette er starten på tre spennende år. Rektor viste til at skolen er en del av Kunnskapskolen Buskerud, som har som motto "Grip muligheten". Hun ba elevene gripe muligheten og oppnå gode resultater gjennom læringsglede og motivasjon.

Ass. rektor Eli Kihle Hanssen tok imot andre og tredjeklassingene i skoleparken. Noen nye elever har kommet inn i Vg2 og Vg3, så hun ønsket spesielt de velkommen til skolen. I det strålende augustværet fortalte Eli om den nye fraværsregelen, og minnet alle om hvor viktig det er å være på skolen. Hvis alle tar godt vare på hverandre og møter hverdagen med en posistiv innstilling, er skolen et godt sted å være.

Gjensynsgleden var stor hos mange i Vg2 og Vg3. Godt å se hverandre igjen etter en lang sommerferie.

Vi ønsker både elever og lærere velkommen til et nytt skoleår!

 


Publisert 17. august 2016, oppdatert 17. august 2016.