Julemesse for ungdomsbedrifter i store gymsal

  • Av Inger Helen Wien

Tradisjonen tro arrangerte entreprenørskap Vg3-elevene julemesse i store gymsal. Her var det mange som sikret seg en ekstra julegave til slekt og venner. Kanskje noen fant noe spennende til seg selv også?

Elevene har de siste ukene stått på og laget innbydende stands med kreative firmanavn, logoer og laget eller bestilt produkter. Et enhetlig inntrykk av firmaet ble understreket ved at alle på samme stand hadde tilnærmet like klær.

På slutten av dagen ble beste ungdomsbedrift, beste selgere og beste stand kåret.

Guttegjengen i firmaet Fishi UB vant den gjeveste prisen og ble beste ungdomsbedrift.

Hallingprodukter UB solgte saueskinn av beste kvalitet. På plakaten stod det : "Kvalitet fra naturens perle". Gutta i firmaet ble kåret til beste selgere i gymsalen, og det med rette. De solgte ut alle skinnene de hadde med i løpet av dagen. I tillegg bestilte flere kunder skinn av dem.

Jentene i firmaet Supplies UB skapte julestemning i gymsalen med sitt flotte juletre. De fikk prisen for beste stand av juryen.

Denne fine gjengen hadde stått på og bakt knekkebrød, kaker og selvfølgelig lusekatter da julemessa i år var på Luciadagen. Flere kunder sikret seg julebakst her.

 


Publisert 14. desember 2016, oppdatert 14. desember 2016.