Hyggelig besøk av fylkesutdanningssjefen og HUU-lederen

  • Av Inger Helen Wien

Rektor Kaia Erlandsen ønsket fylkesutdanningssjef Jan-Helge Atterås og leder for hovedutvalget for utdanning Sissel Urke velkommen til en minikonsert med musikklinjekoret i skolens lesesal tirsdag 18. oktober. Hun gledet seg til å vise fram skolens diamanter, en flott gjeng med musikkelever som skinner og funker takket være talent og god opplæring av dyktige musikklærere.

Gjestene fra Drammen var på skolebesøk for å snakke med skolens elevrådsrepresentanter, de tillitsvalgte og skolens ledelse. På agendaen stod blant annet en orientering om skolens styrker og utfordringer.

Ledelsen tok opp med fylkesutdanningssjefen og lederen for hovedutvalget for utdanning at fokus på Ringerike vgs for tiden er å få en oppgradering av vårt fysiske læringsmiljø, og ikke minst opprettholdelse av skolens tilbud. Det betyr at vi håper fylkepolitikerne vedtar i desember å bevare musikklinjen ved skolen, som er svært viktig for breddetilbudet innen studieforberedende og for en region i vekst.

Rakel Moskull i 2MUA holdt en kort appell hvor hun som musikkelev fortalte om hvor viktig det er for henne og de andre nåværende og kommende musikkelevene i distriktet at tilbudet ved skolen opprettholdes.

Skolens ledelse og gjestene fra Drammen satte stor pris på konserten. De ble invitert til årets julekonsert i Norderhov kirke den 16. november for å høre mer enn en liten smakebit av repertoaret den kvelden.

Foto: Jan Karlengen


Publisert 18. oktober 2016, oppdatert 18. oktober 2016.