Besøk fra Trøndertun folkehøgskole

  • Av Inger Helen Wien

Mandag 20. februar hadde skolen hyggelig besøk av tidligere musikkelever som nå går på Trøndertun folkehøgskole. Haakon Mosengen og Olav Bakke Svendsen underholdt med sang og piano, og fortalte om året sitt på en folkehøgskole med musikk på timeplanen hele dagen.

Trøndertun er ifølge hjemmesiden til skolen en av Norges mest anerkjente skoler innen rock, pop, jazz og dans. Haakon fortalte at han går på linjen med pop, mens Olav har valgt jazz.

Begge gutta anbefalte et år på ¨Trøndertun. Begrunnelsen kommer godt fram på hjemmesiden til skolen:

"På Trøndertun opplever du en energi, et trykk, en følelse av at det vibrerer i korridorene, med dansere til og fra intens trening, rock-, pop- og jazzmusikk som strømmer ut fra øverom, lydstudioer og konsertsaler - hele skolen som oser av kreativitet! Ingen annen plass får du være i et slikt miljø med 30 dansere og over 120 rock-, pop- og jazzmusikere, produsenter og 50-60 band døgnet rundt i et helt år. Skolen har noen av Norges flotteste fasiliteter for dans og rytmisk musikk."

I tillegg til Haakon og Olav går også tidligere musikkelev Ingeborg Torgersen på Trøndertun folkehøgskole dette skoleåret. Hun bekreftet at dette er stedet for en musiker som vil utvikle seg i et godt musikkmiljø.


Publisert 21. februar 2017, oppdatert 21. februar 2017.