Underholdende og morsom vårkonsert med MUA

http://twitter.com/buskerudfoldfylke https://www.facebook.com/buskerudfylkeskommune http://plus.google.com
  • Av Inger Helen Wien

Torsdag 14. april var det nesten fullsatt sal i konsertsalen på Ringerike Folkehøgskole da musikklinjen holdt sin vårkonsert "Musikklinjens gullrekke". Det ble litt av et show. Konserten var lagt opp som en vellykket TV-kveld, derav navnet gullrekka.

Forestillingen begynte med linjekoret og lærerband med solist Marie i "Hello". Fra første tone var publikum med.

Ingen vellykket TV-kveld uten barne-TV. Her er Albert Åberg og hans far i velkjent stil. Med replikken "Pass deg for sagen. Albert" var publikum helt med på sketsjen.

Nydelige sanglærer Ingvild ønsket velkommen til konserten, og ble med ett avbrutt av et TV-innslag laget av 3MUA. 3MUA hadde laget flere korte innslag, som dukket opp utover i showet. De ble presentert som ekstra nyhetssendinger, og hadde en morsom vri.

Hva er vel en fredagskveld på NRK uten "Norge rundt"? Her er reporteren i det kjente programmet på Steinsfjorden og intervjuer en isfisker. I tillegg fikk hun kontakt med noen staute karer som flørtet med huldrer.

Her svinger kara seg med huldrene i en folkedans som fikk publikum til å trimme lattermusklene sine. Dette var underholdning på høyt plan.

En tubaspillende programleder sjarmerte på scenen. Sebastian ledet nyhetssendingene.¨

Sportrevyen ble viet en spesiell elev som hadde utmerket seg i flere idretter, nemlig Conrad i 3MUA. Med dyktig filmhåndverk hadde elevene laget en film hvor de hadde klippet inn hodet til Conrad på flere idrettsutøvere. Til tonene fra Cliffs of Dover med Elias på gitar rullet filmen på lerret med Conrad i diverse øvelser.

The Voice var selvfølgelig representert når musikklinjen skal ha sin gullrekke.

John Cage laget et stykke han kalte 4:33. Det er rett og slett stillhet. Her fremfører August det kjente stykket på piano. Merkelig følelse å se på en pianist som ikke spiller....

Musikklinjen har for tiden mange gode blåsere. Her i vellykket samspill.

1MUA hadde flere både morsomme og flotte dramainnslag, og ikke minst dansenumre.

 

Nok et eksempel på god koreografi!

Talkshow er en populær sjanger på TV. Her er August med sine damer på talkshow. Det manglet ikke på selvtillit her, nei.

Proffe Ingvild var solist på siste innslag i konserten hvor linjekor og lærerband deltok i "Joyful Joyful". Det må også nevnes at to nonner deltok med rapping. Nonnene var Joshua og Henrik.

TAKK til musikklinjens elever og lærere for et imponerende flott show! Her var alt med: Dyktige musikalske innslag, morsomme dramainnslag, kreative danser med god koreografi og ikke minst vanvittig morsomme TV-innslag laget av 3MUA. Dette gikk rett hjem hos publikum.

Rektor Ragnvald Lien takker på vegne av skolen.

 

 


Publisert 18. april 2016, oppdatert 18. april 2016.