Skolestart for elevene onsdag 19. august

http://twitter.com/buskerudfoldfylke https://www.facebook.com/buskerudfylkeskommune http://plus.google.com
  • Av Inger Helen Wien

Rektor Ragnvald Lien ønsket alle førsteklassingene velkommen til skolestart onsdag 19. august. Rektor snakket om Kunnskapskolen i Buskerud, som er fylkeskommunens satsting på videregående opplæring. Kunnskapskolen har som mål : Mestring for alle, maksimere læring og minimere frafall. Ragnvald Lien la også vekt på at skolen har nulltoleranse for mobbing. Ringerike vgs er en skole som setter trivsel blant elever og ansatte høyt.

En flott gjeng med ungdommer venter spent på hvilken klasse de skal gå i. Dette er starten på tre spennende år.

Rektor viste til plakatene om Kunnskapskolen i sin tale til elevene. Han ba dem gripe muligheten og oppnå gode resultater gjennom læringsglede og motivasjon.

Ikke bare elevene var spente første skoledagen. En gjeng med kontaktlærere skulle også møte sin nye klasse for første gang.

Ass. rektor Eli Kihle Hanssen tok imot skolens andre og tredjeklassinger i skoleparken. Hun strålte om kapp med sola på denne vakre augustdagen. Elevene ble oppfordret til å ta vare på hverandre, møte hverdagen med en posistiv innstilling. Vær et JA-menneske!

Gjensynsgleden var stor hos mange i Vg2 og Vg3. Godt å se hverandre igjen etter sommerferien.

Buskene i skoleparken er trimmet i sommerferien, så parken er lys og fin.

Et sikkert tegn på skolestart!

Her venter kontaktlærerne til Vg2 og Vg3 på å følge klassen sin til klasserommet. Det blir godt å komme igang.

I mange uker har jentene på biblioteket brukt tid og krefter på å gjøre alt klart til skolestart slik at elevene får bøkene sine allerede første skoledag. Her er Wenche E. Weisteen og Kari W. Drolsum klare til første klasse skal ankomme lesesalen.

Alle elevene i Vg1 får hver sin PC ved skolestart. IKT-gutta Eric Harbosen og David Engeskaug har stått på tidlig og seint for at alt skal være klart. 

Disse tre blide elevene i 3IDA gleder seg til skolestart. Vi ønsker dem og resten av flokken på Ringerike vgs velkommen til et nytt skoleår! Lykke til med utdanningen!


Publisert 19. august 2015, oppdatert 19. august 2015.