Siste sommerhilsen fra rektor Ragnvald

http://twitter.com/buskerudfoldfylke https://www.facebook.com/buskerudfylkeskommune http://plus.google.com
  • Av Inger Helen Wien

Etter 7 år som skolens rektor takker Ragnvald Lien for seg og går over i pensjonistenes rekker i løpet av høsten. Siste skoledag for elevene i skoleåret 2015-16 ønsker han elever og ansatte en riktig god sommer - for siste gang som rektor.

- Jeg kommer til å savne både elevene og de ansatte, sier rektor til skoleavisa, og legger til at det blir dumt å miste den daglige omgangen med ungdommer. Vi på vår side kommer til å savne vår kjære rektor.

Ingen konsert uten lydmann på plass! Birk sørger for at alle i skoleparken hører bandene på en god måte. Det er ingen enkel jobb å styre lyden ute, så takk til han for jobben.

Stolte musikklærere i første rekke heier på elevene sine. Kjetil, Marit, Ingvild og Kenneth gleder seg til to år til med den flotte gjengen med dyktige musikere i 1MUA.

To meget bilde lærere vet å sette pris på god musikk. Både Lisbeth og Linda kjenner musikerene i 1MUA godt fra mange timer i klassen i fagene naturfag og engelsk.

Skolen er heldig som har to flinke fløytister i 1MUA. Hanne og Marthe spilte et klassisk stykke for publikum i skoleparken for å vise litt av bredden på musikklinjen.

Alle samspillgruppene i 1MUA spilte på rekke og rad og fikk det til å svinge. Flere lærere og noen elever trampet takta og så ut som om de hadde lyst til å danse til noen av låtene.

Rektor minnet om at første skoledag i skoleåret 2016-17 er onsdag 17. august kl. 08.30.


Publisert 28. juni 2016, oppdatert 28. juni 2016.