Morsomt BLI KJENT-opplegg på MUA

http://twitter.com/buskerudfoldfylke https://www.facebook.com/buskerudfylkeskommune http://plus.google.com
  • Av Inger Helen Wien

Onsdag 26. august ble en vanlig kortime i Metodistkirken  byttet ut med et morsomt bli kjent-opplegg i store gymsal. Målet var at musikkelevene i 1MUA, 2MUA og 3MUA skulle bli kjent med hverandre på tvers av klassene ved hjelp av lek og moro.

Elevene ble delt inn i grupper med folk fra alle tre trinn, og vips samarbeidet alle gruppemedlemmene med liv og lyst for å vinne konkurransene. Her var det maks innsats og glade ansikter.

Første utfordring til gruppene ble ledet av kontaktlærer i 1MUA Marit Amundsen. Oppgaven gikk ut  på at gruppemedlemmene skulle forflytte seg fra den ene siden i gymsalen til den andre ved hjelp av tre stoler. Var en stakkar uheldig og tro på gulvet måtte laget starte på nytt igjen.

Bildene taler for seg:) :

Gleden var til å ta og føle på for vinnerlaget. Dette var gøy! 

Tradisjonen tro sang 1MUA med dirigent og kontaktlærer i klassen Ingvild Hasund en fengende låt for resten av elevene på linja. Dermed var de presentert. Ingvild ba så hele gjengen stille opp, og snart var gymsalen fylt av vakker korsang.

Etter sangen stilte alle elevene seg i en stor ring, og neste lek var i gang. Nå skulle alle si navnet sitt pluss et ord som begynte på samme forbokstav som navnet. Neste runde skulle alle sammen i tillegg til eget navn også si navnet til sidemannen i ringen.

Uten mat og drikke, duger helten ikke - sier et gammelt ordtak. Kjetil Heggelund sørget for varme wienerpølser til alle sammen, og Ingvild Hasund serverte verdens beste gulrotkake. Her var det fest!

Gode og mette var musikkelevene klar for neste utfordring. Kontaktlærer i 3MUA Erik Anti hadde laget en quiz med spørsmål innenfor idrett, samfunn, film/tv, musikk og "Hvem har jobbet lengst på MUA av Trond, Ingvild, Kjetil, Marit og John". Nye grupper på tvers av klassene la sine hoder i bløt og satset alt for å bli vinnerlaget.

 

Opplegget i gymsalen ble avsluttet med leken "Morderen". Siri Lien fra 2MUA og Ingvild Lindsjørn fra 3MUA ba alle trekke en lapp i en hatt. Eleven på navnet de trakk (ikke sitt eget) skal de i løpet av de neste ukene forsøke å "drepe". Det må skje mens de to er alene på skolens område, dvs ingen andre MUA-elever må være i nærheten. Så, nå går alle og skuler på hverandre i gangene og lurer på hvem det er som skal "ta livet" av dem.

Hvem blir vinneren av denne leken?

 

Takk til kontaktlærere og hjelpemannskap for et meget vellykket Bli kjent-opplegg! La dette bli en tradisjon på MUA :)


Publisert 31. august 2015, oppdatert 31. august 2015.