MUA-konsert på Hallingby skole

http://twitter.com/buskerudfoldfylke https://www.facebook.com/buskerudfylkeskommune http://plus.google.com
  • Av Inger Helen Wien

To flotte representanter fra Hallingby skole ønsket gjestene fra musikklinja på Ringerike vgs velkommen til skolen mandag 11. januar. I løpet av konserten fikk musikklærerne og to musikkelever vist litt av bredden ved musikklinja ved å fremføre både rytmisk og klassisk musikk.

Det strålte av musikkelevene Liv Johanne og Lotte på scenen med en blid og opplagt bassist i bakgrunnen. Begge jentene fortalte til ungdomsskoleelevene at de trives godt på Ringerike vgs og i klassen sin 1MUA, og at trivsel er viktig for læring i alle fag.

Lydhøre satt publikum og hørte på lærerbandet Erik Sortdal på piano, Remi Fagereng på trommer, Erik Anti på bass og Jørn Atle Støa på gitar. Jentene fra 1MUA ga også alt som solister, og imponerte med vakker sang. Skolens klassiske gitarlærer Kjetil Heggelund viste hvor god man kan bli på gitar, og hvor flott klassisk musikk er.

Erik Anti fortalte ungdomsskoleelevene at de kan bli nesten hva som helst ved å gå på musikklinja fordi elevene her får generell studiekompetanse. Han introduserte også en liten filmsnutt som elevene hans i 3.klasse musikk har laget. Filmen viser på en humoristisk måte hvor galt det kan gå hvis man velger feil på videregående... Derfor; for å være på den sikre siden - GÅ FOR MUSIKK!

Alle 10. klassingene ønskes velkommen til praksisdager på Ringerike vgs i uke 4!


Publisert 11. januar 2016, oppdatert 11. januar 2016.