God stemning på MUA-konserten på Sokna skole

http://twitter.com/buskerudfoldfylke https://www.facebook.com/buskerudfylkeskommune http://plus.google.com
  • Av Inger Helen Wien

Rektor Anne Torp Lien ønsket lærerbandet og elevene fra musikklinja på Ringerike vgs velkommen til Sokna skole mandag 11. januar. Elevene på Sokna oppførte seg bra under hele konserten, og viste at de satte pris på besøket fra videregående. Etter konserten kom ei blid jente bort og sa:

- Jeg vil begynne på musikklinja til høsten!

I tillegg til lærerband bestående av Erik Sortdal på piano, Erik Anti på bass, Jørn Atle Støa på gitar og Remi Fageng på trommer var skolens klassiske gitarlærer med - Kjetil Heggelund. Elevene på Sokna fikk dermed en smakebit fra både rytmisk og klassisk retning.

Musikkelevene Liv Johanne og Lotte fra 1MUA imponerte med vakker sang.

- Det er et godt miljø på musikklinja, fortalte jentene, og begge to la vekt på at de trives meget godt på skolen. Med generell studiekompetanse etter 3 år på musikklinja, kan de bli nesten hva som helst. Ikke alle blir yrkesmusikere, men musikken vil helt sikkert bli en viktig del av livet allikevel.

I uke 4 er det praksisdager ved de videregående skolene i Hønefoss. Her får ungdomsskoleelevene testet ut to av utdanningsprogrammene de ønsker å bli litt bedre kjent med. Vi ønsker 10.klassingene ved Sokna skole velkommen til Ringerike vgs i uke 4, og håper vi ser flere av dem som elever ved skolen i august!


Publisert 11. januar 2016, oppdatert 11. januar 2016.