Fullt trøkk på MUA-konsert på Tyristrand skole

http://twitter.com/buskerudfoldfylke https://www.facebook.com/buskerudfylkeskommune http://plus.google.com
  • Av Inger Helen Wien

Ungdomsskoleelevene på Tyristrand skole satt som tente lys da musikerne fra Ringerike vgs satte igang konserten med låta Mercy. Det var tydelig at de satte pris på det musikalske innslaget i skolehverdagen sin.

Flere i publikum nikket gjenkjennende til låta "All about that Bass". Remi Fagereng på trommer, Erik Anti på bass, Fredrik Hallsteinsen på gitar og Trond Lien på piano viste ekte spilleglede på scenen, og 1MUA-elevene Liv Johanne og Lotte strålte i spotlighten.

- På musikken får vi enetimer med intrumentallærerne våre, fortalte Liv Johanne og Lotte til ungdomsskoleelevene. De liker seg veldig godt på skolen, og roste det gode miljøet på musikklinja.

-Håper vi ser flere av dere hos oss til høsten, avsluttet jentene.

Musikklinja kan by på både klassisk og rytmisk musikk. Skolens dyktige klassiske gitarlærer Kjetil Heggelund viste sine kunster da han helt alene trollbandt publikum med sin tolkning av den vakre "Una Limosna Por el Amor de Dios".

Fredrik Hallsteinsen på gitar er et godt eksempel på en tidligere musikkelev som har valgt et annet yrke enn musiker. Det vil si, han spiller også en god del i tillegg til at han er nyutdannet psykolog. Alle på musikklinja får generell studiekompetanse, så de fleste dørene er åpne for videre studier etter videregående.

Det ble også tid til en liten filmsnutt laget av årets 3MUA-elever. En humoristisk film forteller hvordan det går hvis man velger feil utdanningsprogram på videregående;)

Alle 10. klassingene ønskes velkommen til praksisdager på Ringerike vgs i uke 4 !


Publisert 13. januar 2016, oppdatert 14. januar 2016.