"En drøm om jul" ble årets førjulsgave fra MUA

http://twitter.com/buskerudfoldfylke https://www.facebook.com/buskerudfylkeskommune http://plus.google.com
  • Av Inger Helen Wien

Takk MUA for "En drøm om jul"! Drømmen ble til virkelighet i Ullerål kirke onsdag 18. november da musikkelever, lærere og gjesteartist Adele Veronika Halten på harpe holdt to konserter. De unge musikerne ga publikum en flott opplevelse. De talentfulle ungdommene strålte fra scenen, som var vakkert lyst opp av Geir Rannekleiv. Klangen i koret ble tatt vare på av lydmann Tormod Aune.

Kor, band og solister fremførte klassiske stykker og mer moderne låter, og tradisjonen tro gledet 1MUA-elevene alle med to flotte danser, laget av deres dyktige dans- og dramalærer Marit Amundsen.

Æren for vakker korsang skal dirigent Ingvild Hasund ha. I år sang koret med vakker klang utdrag av Benjamin Brittens Ceremony of Carols med gjesteartist Adele Veronika Halten på harpe. Et nydelig instrument som Adele tryllet vakre toner fra.

Teknisk ansvar for julekonserten er 3MUA, som i faget instruksjon og ledelse har konserten som en prosjektoppgave. Sammen med faglærer Trond Lien har de forberedt konserten, og på veien fram til ferdig produkt lært mye om hvor mange oppgaver som må gjøres for å arrangere en stor konsert. Det er mye å huske på...

Det varierte programmet ble bundet sammen av to dyktige og blide konferansierer i Oda og Jonas fra 3MUA.

Her er noen bilder fra konsertene (fotografer er  medieelevene Hedda Monsen og Torstein Mårdalen samt Jan Karlengen og Inger-Helen Wien). Det kommer flere bilder og en fyldig anmeldelse av julekonserten i juleutgaven av "Ringerikes Røst".


Publisert 19. november 2015, oppdatert 19. november 2015.